Nie. Kalorie same mi się obniżyły :/ przepisałem dokladnie to co mialem wyzej. Chciałem : T: 115g W: 200 reszta białko KCAL: 2500 /SFD/2017/12/6/df47afe7db5c4bb0a0c52aefebfbc2fa.jpg Zmieniony przez - Bakee w dniu 2017-12-06 16:18:31 Zmieniony przez - Bakee w dniu 2017-12-06 16:22:12
[...] : w dni wolne od siłki rower (1,5h/2h) piłka 1x w tygodniu 10k kroków codziennie Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : Dieta : 3800 kcal (białko 310g 60 tł reszta węgle) dobrze czuje się na takich tł W diecie królują warzywa owoce i nie przetworzone produkty (dziennie jem 2Kg owoców i warzyw) do tego kurczak [...]
ekatu Napisałem Ci - Wypełnij ankietę przy swoim koncie sfd, napisz o swojej diecie i treningach na pewno będzie łatwiej coś dla Ciebie dobrać. Nie mając danych to takie strzelanie - mogę polecić Ci Gainer - Gain Bolic 6000 http://www.olimp-supplements.com/pl/index2.php?page=l_pr2&id_pr=23&alf=G&str=2&sh=1&ids=11 Białko - [...]
Witaj Nie ma żadnych przeciwwskazań. Jest to zdrowy i pełnowartościowy posiłek. Wlicz go zatem w swoje dziennie zapotrzebowanie i nie będzie żadnego problemu. Same jaja podczas redukcji są bardzo dobrą opcją, gdyż są źródłem pełnowartościowego białka, łatwo przyswajalnego przez organizm. Jajko zawiera wszystkie aminokwasy egzogenne. To znaczy te, [...]
/SFD/2021/5/4/9379811842754cf289e7d87480268932.jpg Programy typu 100 pompek nie są najlepszym rozwiązaniem dla poprawy naszej ogólne formy fizycznej przede wszystkim kładą nacisk tylko na jedną partie mięśniową. A to z założenia jest błędne założenie. Po to trenujemy, że nasze ciało jako całość żeby było sprawniejsze, zdrowsze itd. Trenowanie [...]
[...] podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
Cześć! Przede wszystkim z Twojego opisu nie wiemy jak wyglądasz. Dobrze by było abyś wrzucił jakieś zdjęcia i wypełnił ankietę działu. Biorąc pod uwagę że masz 184cm wzrostu to Twoje 73kg, to naprawdę niewiele. Natomiast jeżeli uważasz, że jesteś otłuszczony, oraz jesteś osobą początkującą, to możesz spróbować zrobić "rekompozycję". Zacznij od [...]
[...] 40 2. WAGA: 75 3. WZROST:176 4. WYMIARY: -biceps: 38 -klatka: 110 -udo: -talia: 83 5. STAŻ NA SIŁOWNI: kilkanaście lat zprzerwami 2-3 miesiące 6. DIETA: 3200 kcal -białko: 2,5 g/kg -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: pierwszy test solo 6 miesięcy 8. TRENING: 9. CEL CYKLU: Samopoczucie + utrzymanie [...]
[...] z chleba tostowego pełne ziarno do tego szpinak lub rukola, pomidor, szynką chuda, ser. Obiad: ryż, sos, kurczak. Makaron pełnoziarnisty kurczak, sos. Czasami jakaś ryba wleci. Po treningu: białko wpc 80 sfd do tego jakiś banan. Kolacja:omlet że skyrem, budyń ze skrobi i kakao do tego płatki owsiane. Mam trochę tych swoich dan, które lubię.
Ale mu chyba nie chodziło o najdroższe białko %-) %-) Wejdź do sklepu sfd i patrz na odżywki białkowe , kierując się cena . Tam masz wszystko sprawdzone.
[...] podział na makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] podział na makroskładniki: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] Kolejna kwestia to suplementacja, oczywiście, że możesz ją stosować ale nie jest Ci potrzeba po tak krótkim okresie trenowania jaki masz za sobą. Poza tym chcesz stosować białko, ale ile go będziesz stosował? Żeby brać się za suplementowanie podstawowych składników odżywczych trzeba mieć skomponowaną dietę i wiedzieć ile należy przyjąć białka [...]
/SFD/2022/12/21/2e51981883c44945819d0776d266eb36.jpg Można próbować ogarnąć dwie rzeczy jednocześnie czyli poprawić kondycję i zredukować nadmiarową tkankę tłuszczową. Ale tutaj trzeba kompleksowego podejścia. Przede wszystkim dieta. Jeśli chcesz zmniejszyć ilość tkanki tłuszczowej to deficyt kaloryczny musi być w diecie. Na początek policz swoje [...]
[...] podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] świadomość, że może się pojawić lekkie odbicie więcej węglowodanów to więcej wody, ale regularne obserwacje dadzą nam odpowiedź jak dalej postępować. Z czego dokładać to zależy od Ciebie, ja najczęściej trzymam sztywno białko i tłuszcze, a manewruje węglowodanami. Ale wszystko jest płynne. Zmieniony przez - rion10 w dniu 2021-03-01 14:29:35
[...] zapotrzebowania kalorycznego dostosowanego do wieku, płci i ilości aktywności fizycznej. W tym celu korzystamy ze wzoru : http://www.sfd.pl/-t276436.html . Nastepnie dobieramy odpowiednie proporcje makroskładników .W rozkładzie makroskładników na początek przyjmujesz białko 2 g , tłuszcze 1-1,5 g na kg masy i reszta kalorii z węglowodanów.
[...] z czym mamy problem aby dostarczyć odpowiednie ilości. I właśnie pod te braki w diecie ustalamy naszą podstawową suplementację. Jeśli brakuje nam białka to suplementujemy białko, jak węglowodany to je dokładamy w formie suplementu. Oczywiście podstawowa prozdrowotna suplementacja może również być stosowana. Możesz na co dzień przyjmować [...]